sl1 sl2 sl3 sl4

Форма входу

Контакти Служби у справах дітей Рівненського міськвиконкому

  • Адреса: м. Рівне, вул. Поштова, 2.
  • Електронна адреса: nepovnolitni@ukr.net
  • Відділ правового та соціального захисту дітей: 63-62-92.
  • Відділ опіки та піклування: 63-41-66.

Пошук

Зараз на сайті

На сайті 8 гостей та відсутні користувачі

Головна

 

Милосердя, доброта… З давніх часів благодійність була в традиціях нашого народу. Цілком природним і закономірним вважалося допомогти знедоленому, нещасному, поділитися шматком хліба, дати притулок безхатченку, захистити старість і немічність, урятувати хворого чи каліку, стати на захисті скривдженого.

 

Доброта і милосердя – багатоликі. Потреба в них є повсякчас. В підтвердження цих слів учасники студії естрадної пісні «Карамельки» (кер. С.Мосійчук) ЗОШ №8 м. Рівного побували у міському територіальному центрі соціального обслуговування населення (надання соціальних послуг). Підопічним закладу школярі подарували концерт та вручили солодощі.

До акції доброчинності долучились і активісти шкільного самоврядування,  ініціювавши проведення благодійної акції «Подаруй тепло свого серця», яку підтримали всі учнівські колективи.

Лідери учкому відвідали людей похилого віку, які проживають у мікрорайоні закладу. Бабусі були приємно вражені візитами дітей, дякували школярам за принесені гостинці, за турботу та живе спілкування. Надзвичайно зворушливими та теплими були зустрічі, пронизані милосердям і добром, наповнені спогадами про минуле, роздумами про сьогодення.

О.Мельничук, заступник директора з навчально-виховної роботи

ЗОШ №8 м. Рівного

        

Від Полюсів до Екватора

Детальніше...
урок «Я-Маріуполь» Детальніше...
Учні 4-Б класу з великим задоволенням декламували вірші славного поета Тараса Григоровича Шевченка! Детальніше...
відкритий урок футболу Детальніше...
Літературний марафон до 210 річниці від дня народження Великого Кобзаря Детальніше...